HRS Predao Liste Za Opće Izbore 2018.

Izbori 2018 Objave

Sudeći po posljednjim anketama Sveučilišta u Mostaru, HRS je treća po snazi stranka kod Hrvata u BiH, zbog čega smo ponosni, ali nam to stavlja i teret ogromne odgovornosti na pleća.

Izaslanstvo Hrvatske republikanske stranke jučer je u Središnjem izbornom povjerenstvu u Sarajevu predalo kandidacijske liste za predstojeće Opće izbore u BiH koji su zakazani za 7. listopada.

Hrvatska republikanska stranka na izborima će se natjecati na razini Skupština HBŽ – a, ZHŽ – a i HNŽ – a te za Zastupnički dom Parlamenta FBiH. Na listama se, uz članove HRS-a, a kako je poznato od ranije, nalaze i članovi Udruge Hrvatska zvona te Čapljinske neovisne stranke.

Nositelj liste za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije je Slaven Raguž, dok je iz ove županije nositelj liste za federalni Parlament Slaven Bevanda. U izbornoj utrci, listu za Skupštinu Zapadnohercegovačke županije predvodi Darko Kvesić, dok federalnu listu iz ove županije predvodi profesor Mladen Kožul. Kandidacijsku listu za Skupštinu HBŽ – a predvodi Krešimir Tabak, dok listu za Zastupnički dom Parlamenta FBiH iz ove županije predvodi Ivan Bebek.

HRS se potrudio ponuditi kvalitetne liste s mladim i perspektivnim ljudima, a od birača očekujemo da glasuju po svojoj savjesti. Ako je narodu loše, glasat će za promjene, no s druge strane, ako mu je dobro, neka bira ponovno iste.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *